×

Увага! З 16 березня до завершення карантину замовлення будуть прийматися з 8:30 до 14:00. Відвантаження не зміниться і буде надалі здійснюватися щодня о 11:00. Оптові відвантаження призупиняються на срок дії карантину.

Квас з Лодзі, 101 г

Квас з Лодзі, 101 г
  • Модель: 406600
  • Наявність: Намає в наявності

60 грн

Квас з Лодзі, 101 г - Місцевий делікатес, розрахований на цінителів оригінальних напоїв. Його досить для приготування 7-10 л чудового і освіжаючого квасу.

Це ваш компаньйон в спекотні дні, швидка допомога в моменти втоми і, перш за все, рідина, яка змушує все виглядати незвичайним і більш вражаючим.

Пийте квас і виділяйтеся з натовпу посередностей елітарним стилем "зроби сам". Спокійно отримуйте заряд бадьорості від квасу і не бійтеся ніяких побічних ефектів. Виявляться і інші переваги цього напою ... веселіться!

Спосіб приготування

1. Вилийте вміст пакету в 7-10 літрів води, доведіть до кипіння і варіть 10 хвилин на слабкому вогні.

2. Потім процідіть через марлю, лляну тканину або фільтр для кави.

3. Додайте цукру в кількості від 350 г на 7 л до 500 г на 10 л, і ретельно перемішайте.

4. Охолодіть рідину до 25`C.

5. Додайте вміст доданого пакета дріжджів. Залиште на 10-15 хвилин, щоб дріжджі поглинули воду, а потім перемішайте.

6. Залийте рідину в пластикові пляшки до 2/3 їх висоти, потім стисніть кожну пляшку так, щоб рідина заповнила її до горловини, і нагвинтіть кришку. Утворюваний в процесі бродіння газ відновить первісну форму пляшок.

7. Проведіть ферментацію при кімнатній температурі протягом 2-3 днів, а потім перенесіть пляшки в більш прохолодне місце. Слідкуйте за процесом газування всередині пляшки: якщо насиченість газом занадто висока (пляшку неможливо здавити), то обережно випустіть газ.

8. Готовий квас можна зберігати в холодильнику не більше тижня.

Примітка: краще подавати холодним!

Написати відгук

Будьласка авторизуйтесь або зареєструйтеся для перегляду