×

Увага! З 16 березня до завершення карантину замовлення будуть прийматися з 8:30 до 14:00. Відвантаження не зміниться і буде надалі здійснюватися щодня о 11:00. Оптові відвантаження призупиняються на термін дії карантину.

Фермент глюко-амілаза сухий

Фермент глюко-амілаза сухий
  • Модель: 405130
  • Наявність: На складі

40 грн

Глюко-амілаза - фермент оцукрювання - розщеплює крохмаль (складний цукор) на глюкозу. Таким способом він стає доступним для дріжджів, які переробляють його в спирт.

Використовується для приготування браги з роздробленого жита, пшениці, кукурудзи, рису і т.п.

Спосіб застосування: Нагрійте в ємкості воду до температури 85-95 C, додайте подрібнені зерна обраних злаків в пропорції: 1 кг подрібненого зерна на 3-4 л води. Ретельно перемішайте, через 15-30 хвилин додайте альфа-амілазу (405120) в кількості 0,9 г на 1 кг подрібнених зерен для розрідження крохмалю. Підтримуйте температуру суміші на рівні 95 C протягом 1 години, постійно помішуючи. Розчин повинен мати рівень pH 4,0-4,5. Потім залиште брагу остивати до температури 60 C і додайте глюкоамілазу в кількості 1,1 г на 1 кг подрібненого зерна для розкладання на прості вуглеводи. Підтримуйте постійну температуру суміші протягом 1,5 годин. Рівень зацукрювання повинен становити близько 15`Blg. Розчин необхідно остудити до температури 30`C. Додайте пакетик спиртових дріжджів для дистиляції, потім підготовлену таким чином брагу залиште для бродіння на 3-7 днів відповідно до інструкції, зазначеної на упаковці дріжджів. При утворенні значної кількості піни рекомендуємо додати Піногасник (405140) відповідно до інструкції, зазначеної на упаковці.

Склад: глюкоамілаза

Зберігати в сухому прохолодному місці.

Написати відгук

Будьласка авторизуйтесь або зареєструйтеся для перегляду