×

Увага! З 16 березня до завершення карантину замовлення будуть прийматися з 8:30 до 14:00. Відвантаження не зміниться і буде надалі здійснюватися щодня о 11:00. Оптові відвантаження призупиняються на термін дії карантину.

Coopers Солодовий екстракт темний DARK 1,5 кг

Coopers Солодовий екстракт темний DARK 1,5 кг
  • Модель: 407100
  • Наявність: На складі

425 грн

Thomas Coopers Dark Malt Extract - темний натуральний неохмелений солодовий екстракт для домашнього пивоваріння, приготування темного пива.

Екстракт темного солоду отримують шляхом затирання дрібно помеленого солодового ячменю водою при температурі не вище 75 ° C. Потім отриману рідину фільтрують і відновлюють шляхом випарювання в частковому вакуумі до консистенції густого меду.

Зерно містить частину смаженого солодового ячменю в якості складової сусла, щоб отримати солодовий екстракт з темним кольором.
Характеристика продукту:

Це продукт австралійської компанії Coopers.

Кожна банку містить:
1,5 кг герметично закритого солоду, без додавання консервантів (Солод своєю консистенцією нагадує карамель / мід).

Thomas Coopers Dark Malt Extract виготовлений із суміші ячмінного солоду Pale Ale і темного солоду.

Використовується як добавка до охмеленого солодового екстракту і буде в значній мірі збільшувати глибину кольору, аромату і смаку темного пива, поліпшує піностійкість.
Так само може використовуватися як самостійна основа для темного сусла.

Можливо зберігання невикористаного залишку екстракту в стерильному посуді в холодильнику.

Співвідношення з декстрозою: 1 кг глюкози = 1,2 кг неохмеленого екстракту.

Спосіб приготування:

У бачок - ферментатор ввести 1 банку обраного охмеленого солодового концентрату, додати 500 мл гарячої води, ретельно переміщати, ввести 20-22 літри води і додати вміст 1 упаковки Coopers
Все ретельно перемішати, розсипати по поверхні дріжджі з упаковки охмеленого екстракту, герметично закрити ємність, встановити гідрозатвор, залишити на бродіння.

Дочекавшись остаточної зупинки бродіння, розлити по стерильним пляшкам з додаванням цукру (дектрози, неохмеленого екстракту), залишити на карбонізацію не менше 3-х тижнів.
Перед вживанням охолоджувати при температурі 3-4 градуси Цельсія протягом 2-5 днів.

Карбонізація на сухому неохмеленому солодовому екстракті: розрахунок додавання екстракту в пляшки для подальшої карбонізації проводиться виходячи з коефіцієнта 0,65, тобто концентрація цукрів у сухій неохмельонці однакового обсягу менше, ніж в звичайному цукрі (декстрозі).

Якщо при використанні цукру (глюкози) на кожен 1 л пива беремо 8 гр цукру, то неохмеленого екстракту необхідно взяти 12-13 гр.

Необхідний інвентар:

Каструля на 30 літрів (заторний бак на 30л);

Ложка з довгою ручкою для перемішування;

Ємність для бродіння на 30 літрів з гідрозатвором;

Пластикові або скляні пляшки в кількості, достатній для розливу 23 літрів пива;

Препарати для дезінфекції інвентарю;

Ареометр для вимірювання щільності сусла;

Сифон для переливу сусла і розливу пива.

Написати відгук

Будьласка авторизуйтесь або зареєструйтеся для перегляду