×

Увага! З 16 березня до завершення карантину замовлення будуть прийматися з 8:30 до 14:00. Відвантаження не зміниться і буде надалі здійснюватися щодня о 11:00. Оптові відвантаження призупиняються на срок дії карантину.

Танін для червоних вин

Танін для червоних вин
  • Модель: SW-1006
  • Наявність: Намає в наявності

0 грн

Танін застосовується в виноробній промисловості. Природний танін призначений для додання винам повного, гармонійного аромату і смаку. Збагачує структуру вина.

Він забезпечує оптимальний діапазон рН для ферментації і дозрівання вина.
Він контролює ріст бактерій.
Ефективно захищає колір вина.
Забезпечує осадження протеїнів, і деактивує окислення.

Дозування упаковка на 20-25 л.

Можливе дозування на кожному етапі дозрівання вина. Найперша - після першого переливання вина, переливаючи його з осаду і не пізніше ніж за два тижні до розливу в пляшки і до освітлення.

Стабілізація забарвлення в червоних винах відбувається переважно на основі утворення танін-антоціанових комплексів, які повільно формуються з плином часу. Вільні антоціани, звільнені на початку бродіння, дуже крихкі і частково руйнуються окисленням. Нестабільні білки вина і обклеювання частково видаляють природний виноградний танін, який докорінно стабілізують забарвлення і структуру червоних вин.

Написати відгук

Будьласка авторизуйтесь або зареєструйтеся для перегляду