Prestige дріжджі для рома Rum Turbo

Prestige дріжджі для рома Rum Turbo

130 грн
Показати оптові ціни 
  • 5 або більше 124 грн
  • 15 або більше 118 грн
  • 45 або більше 112 грн
  • 100 або більше 106 грн

Цей особливий вид дріжджів створений спеціально для виробництва рому з тростинного цукру або меласи, і давно використовується на заводах по всьому світу. Звичайний цукор НЕ ГОДИТЬСЯ, отримаєте майже звичайний дистилят.

Ром класичний: 6кг нерафінованого тростинного (коричневого) цукру - продається в будь-якому супермаркеті - розчинити в теплій воді. Довести обсяг затору до 25 літрів і 22-28 градусів тепла. Внести дріжджі. Бродіння в перебігу 5-7 днів, до 15% алкоголю. Рекомендується подвійна дистиляція: перша без відбору "голів і хвостів", друга - дрібна. Головна фракція 30-50 мл з 10 літрів браги, далі, основна - до 85 градусів за термометру в перегінному кубі, решта до 95 градусів відбирають в "хвости". Рекомендована міцність одержуваного дистиляту 84-88%. Дати відстоятися 3 доби, після чого розбавити до 40-50 градусів і залишити на дозрівання не менше місяця. Білий ром готовий. Також рекомендується додати чіпси дубові середнього або сильного обсмажування американського
дуба, тому що французький менш підходить для настоювання рому. Витримати при цьому не менше 3-4 місяців. Витрата чіпсів - 0,5-6 грам на літр готового дистиляту.

Інший варіант приготування рому: в 5 літрах гарячої чистої води розчинити 4,5 кг глюкози і 2 кг патоки. Довести до обсягу 25 літрів температурою 23-28 градусів, внести дріжджі.

Написати відгук

Будьласка авторизуйтесь або зареєструйтеся для перегляду