SpiritFerm Пектоензим (фермент) PECTOLASE

  • Виробник: Spiritferm (Швеція)
  • Модель: SPI-R-045
  • Закінчується
  • Вже куплено разів: 556

35 грн
Показати оптові ціни 
  • 5 або більше 34 грн
  • 15 або більше 33 грн
  • 45 або більше 32 грн
  • 100 або більше 31 грн

Пектолаза - 1 пакетик 5 г для 25 л
Забезпечує максимальний вихід соку і смаку з фруктів і аналогічних речовин, а також для запобігання можливих пектинових мут.
Пектолаза використовується для руйнування пектину в винному суслі, що дозволяє очистити фруктові вина. Пектин природним чином зустрічається у фруктах і, хоча він корисний для приготування джемів та желе, призведе до утворення димки. Пектолаза також збільшує вихід соку, руйнуючи стінки клітин в м'якоті фруктів, що призводить до посилення смаку вашого вина.
Розчиніть в склянці теплої води, додайте до сусла і струсіть / перемішайте добре. При використанні з нагрітими або вареними фруктами подвійте дозування.

Написати відгук

Будьласка авторизуйтесь або зареєструйтеся для перегляду