Тріски для копчення і смаження на грилі. - 100% Черешня
Завдяки ним Ваші
страви набудуть неповторний смак, аромат і золотисто-коричневий колір.
Ідеально підходять для копчення риби, птиці та червоного м'яса.
Це
тріски з натурального дерева сливи з екологічно чистих районів. Вони не
містять просочень і консервантів. Не містять пилові фракції.
Характеризуються оптимальним вмістом води - менше 11%.
Спосіб застосування:
Жарка на грилі:
Навколо гарячого деревного вугілля укладіть шар два сантиметри шаром
трісок - та не кладіть їх безпосередньо в топку, так як вони відразу ж
згорять. Гриль слід накрити кришкою відразу після укладання продуктів на
грилі.
Час смаження на грилі - від 10 до 30 хвилин (в залежності від розміру і типу м'яса, готується).
Копчення:
Залежно від типу коптильні, помістіть тріски в спеціально призначеному
для цієї мети лотку або навколо палаючого вогнища - не слід їх всипати
безпосередньо в джерело тепла, так як вони відразу ж згорять. Дозування: 20 - 40 мл/кг м'яса.
Тріски зберігайте в сухому, прохолодному місці.