Тріски для копчення і смаження на грилі. - 100% Слива
Завдяки ним Ваші страви набудуть неповторний смак, аромат і золотисто-коричневий колір. Ідеально підходять для копчення риби, птиці та червоного м'яса.
Це тріски з натурального дерева сливи з екологічно чистих районів. Вони не містять просочень і консервантів. Не містять пилові фракції. Характеризуються оптимальним вмістом води - менше 11%.
Спосіб застосування:
Жарка на грилі: Навколо гарячого деревного вугілля укладіть шар два сантиметри шаром трісок - та не кладіть їх безпосередньо в топку, так як вони відразу ж згорять. Гриль слід накрити кришкою відразу після укладання продуктів на грилі.
Час смаження на грилі - від 10 до 30 хвилин (в залежності від розміру і типу м'яса, готується).
Копчення: Залежно від типу коптильні, помістіть тріски в спеціально призначеному для цієї мети лотку або навколо палаючого вогнища - не слід їх всипати безпосередньо в джерело тепла, так як вони відразу ж згорять. Дозування: 20 - 40 мл/кг м'яса.
Тріски зберігайте в сухому, прохолодному місці.