Суміш трав для сиру Habanero

Суміш трав для сиру Habanero
  • Виробник: Biowin
  • Модель: 411504
  • Наявність: Намає в наявності
  • Вже куплено разів: 10

20 грн

Habanero - пряні види перцю, що займають одне з найвищих місць за шкалою Сковілла вимірювання пекучого смаку. Вона гарантує сильні кулінарні відчуття і абсолютно необхідна в меню всіх любителів гастрономічних пригод.

Домашній сир
Інгредієнти на 1 кг сиру:

- 0,5 пачки з сумішшю трав для сиру;
- 1 г сичужного ферменту;
- 2-3 г хлориду кальцію;
- 10 л слабо пастеризованого молока при температурі до 74`C;
- столова ложка натурального йогурту.

Рецепт: нагрійте молоко до 36-38`C, додайте розчинений у воді хлорид кальцію, суміш трав і йогурт. Залиште все на півгодини, підтримуючи температуру молока постійною. Потім додайте розчинений в 50 мл теплої води (36-38`C) сичужний фермент. Перемішайте і залиште на 20 хвилин, а коли суміш перетвориться в щільний сир, наріжте її кубиками з ребром 2 см. При м'якому помішуванні дуже повільно нагрійте все до 40`C. Процідіть отриману сироватку через марлю, покладіть сир в формочку, притисніть його і залиште на 6 годин, час від часу перевертаючи його з одного боку на іншу. Коли сир буде готовий, посипте його травами,
залишилися. Перед обприскуванням можна також натерти його сіллю або покласти на 24 години в розсіл *.

* Приготування розсолу: 40 г солі, 2 л води, 1 л сироватки (рідина, що виходить в результаті проціджування сиру). Солемір допоможе отримати найкращу якість розсолу.

Написати відгук

Будьласка авторизуйтесь або зареєструйтеся для перегляду