Фермент альфа-амілаза рідкий 50мл

Фермент альфа-амілаза рідкий 50мл
  • Модель:
  • Наявність: Намає в наявності

70 грн

Альфа-амілаза - фермент зріднення - знижує в'язкість желатинізованого крохмалю. Необхідна при виготовленні зернових браг (ячмінь, пшениця, кукурудза і т.д.).

Оптимальні параметри:

    рН сусла - 4,5 - 8,0
    Температура - близько 80-110 ° С

Дозування - 50 мл ферменту, досить для:

    268 кг кукурудзи сухої
    313 кг жита
    361 кг ячменю
    289 кг пшениці
    224 кг маку


Застосування:
Нагріти воду (3 л на 1 кг зерна) до температури близько 90 ° С, додати відповідну кількість ферменту до сусла. Відержать в температурі 90-110 ° С протягом приблизно 90 хв. Після завершення процесу можна переходити до процесу оцукрювання крохмалю за допомогою ферменту глюко-амілази.

Написати відгук

Будьласка авторизуйтесь або зареєструйтеся для перегляду