Biowin Шприц -маринатор/Ін'єктор для м'яса

Biowin Шприц -маринатор/Ін'єктор для м'яса
  • Виробник: Biowin
  • Модель: 311101
  • Наявність: На складі
  • Вже куплено разів: 70

245 грн

Шприц-ін'єктор зазвичай використовується для прискорення засолу копчено-варених, запечених м'ясопродуктів. Ввівши розсіл вглиб м'ясних волокон, ми прискорюємо сам процес посолу, більш рівномірно розподіляючи речовини (сіль, цукор, приправи) всередині продукту, збільшуємо аромат і соковитість продукту.

За допомогою шприца-ін'єктора швидкість засолу збільшується в 2-3 рази, можна доставляти всередину продукту спеції і прянощі, стартові культури, соуси. Посол м'ясопродуктів таким чином можна проводити за 2-3 доби, без втрати аромату.

Завдяки двом отворам з боків голки-ін'єктора досягається рівномірність введення розсолу по всій ділянці проколу м'язових волокон.

Слід приділити особливу увагу техніці шприцування м'ясної сировини в домашніх умовах. Шприцують зазвичай дрібними введеннями розсолу по всій поверхні шматка, намагаючись вводити розсіл спочатку в саму глиб м'яса, потім слід трохи витягнути голку і повторити уприскування розсолу. Цим способом можна максимально рівномірно і по всій товщині шматка наповнити сировину речовинами і спеціями.

Написати відгук

Будьласка авторизуйтесь або зареєструйтеся для перегляду