BIOWIN сухі винні дріжджі Fermivin PDM для важких умов
- Виробник: Browin (Польща)
- Модель: 400330
- Закінчується
- Вже куплено разів: 5124
- 5 або більше 56 грн
- 15 або більше 54 грн
- 45 або більше 52 грн
- 100 або більше 50 грн
Ми отримуємо вино з фруктового сусла завдяки групі дорогоцінних дріжджів, що належать до роду Saccharomyces cerevisiae і Saccharomyces bayanus. Застосовуються в виноробній промисловості. Дріжджі селекціоновані і вдосконалені в лабораторії. Розділені на ряд рас в залежності від преференції субстратів (вид фруктів, концентрація цукру), швидкості і продуктивності продукції.
Переваги «шляхетних» винних дріжджів |
- Вміст алкоголю в готовій продукції 14-18%. - Опір до високої концентрації цукру, вуглекислого газу, дубильних речовин. - Витримують велику концентрацію сірки. - Сприяють швидшому процесу ферментації, що зменшує ймовірність зараження. - Готове вино стабільно і добре відферментоване. - Зберігає природний колір і відповідно букет вина. |
Вади ведення ферментації з використанням «диких» дріжджів |
- Місткість алкоголю готової продукції 10%. - Погана стійкість до кислот, великої концентрації цукру, великої кількості дубильних речовин. - ферментація, що проходить через них, не проходить до кінця. - Готове вино часто нестабільне і легко піддається зараженню. - Колір вина часто нестійкий. - Смак і аромат готового вина в більшій мірі є результатом випадку. |
Однієї упаковки дріжджів досить для зброджування 25 л вина.
Рекомендації зі зберігання дріжджів:
- температура 4-30С
- вологість 25-60%
Високоактивні дріжджові клітини, сушені в псевдозрідженому шарі в к-ті 7г. Окремої дози достатньо для приготування від 10 до 35 л вина.
Fermivin PDM (Saccharomyces bayanus) - для білих, червоних, рожевих вин, що бродять навіть в складних умовах (наприклад, при дуже низькій температурі, високій концентрації танінів і цукру); добре підходять для ігристого вина і повторного бродіння.
Максимальна спиртуозність - 16%.
Температура бродіння - 13-30С.
Сировина - Всі фрукти
Додаткова інформація:
- повна і швидка ферментація в широкому діапазоні температур;
- низьке виробництво ефірів.
Застосування:
Дріжджі Fermivin PDM розмішати в 100 мл (на 1 упаковку дріжджів) кип'яченої і охолодженої до 30°С води. Можна додати 1 ст. ложку цукру для кращого ефекту. Залишити на 20-30 хвилин, до моменту розмноження дріжджів, коли з'явиться шума. Тільки після цього вилити заведені дріжджі в ємність з вином. Дріжджі вимагають додавання поживних речовин.
УВАГА:
Підготовку дріжджів необхідно виконувати в стерильних умовах. Особливу увагу слід звернути на чистоту посуду, в якому будуть розмножуватися дріжджі. Зберігати дріжджі потрібно в холодному сухому місці.