BIOWIN сухі винні дріжджі Fermivin PDM для важких умов

Bestseller
BIOWIN сухі винні дріжджі Fermivin PDM для важких умов
  • Виробник: Browin (Польща)
  • Модель: 400330
  • Закінчується
  • Вже куплено разів: 5124

58 грн
Показати оптові ціни 
  • 5 або більше 56 грн
  • 15 або більше 54 грн
  • 45 або більше 52 грн
  • 100 або більше 50 грн

Ми отримуємо вино з фруктового сусла завдяки групі дорогоцінних дріжджів, що належать до роду Saccharomyces cerevisiae і Saccharomyces bayanus. Застосовуються в виноробній промисловості. Дріжджі селекціоновані і вдосконалені в лабораторії. Розділені на ряд рас в залежності від преференції субстратів (вид фруктів, концентрація цукру), швидкості і продуктивності продукції.

Переваги «шляхетних» винних дріжджів

- Вміст алкоголю в готовій продукції 14-18%.

- Опір до високої концентрації цукру, вуглекислого газу, дубильних речовин.

- Витримують велику концентрацію сірки.

- Сприяють швидшому процесу ферментації, що зменшує ймовірність зараження.

- Готове вино стабільно і добре відферментоване.

- Зберігає природний колір і відповідно букет вина.

Вади ведення ферментації з використанням «диких» дріжджів

- Місткість алкоголю готової продукції 10%.

- Погана стійкість до кислот, великої концентрації цукру, великої кількості дубильних речовин.

- ферментація, що проходить через них, не проходить до кінця.

- Готове вино часто нестабільне і легко піддається зараженню.

- Колір вина часто нестійкий.

- Смак і аромат готового вина в більшій мірі є результатом випадку.

Однієї упаковки дріжджів досить для зброджування 25 л вина.

Рекомендації зі зберігання дріжджів:
- температура 4-30С
- вологість 25-60%

Високоактивні дріжджові клітини, сушені в псевдозрідженому шарі в к-ті 7г. Окремої дози достатньо для приготування від 10 до 35 л вина.

Fermivin PDM (Saccharomyces bayanus) - для білих, червоних, рожевих вин, що бродять навіть в складних умовах (наприклад, при дуже низькій температурі, високій концентрації танінів і цукру); добре підходять для ігристого вина і повторного бродіння.

Максимальна спиртуозність - 16%.

Температура бродіння - 13-30С.

Сировина - Всі фрукти

Додаткова інформація:
- повна і швидка ферментація в широкому діапазоні температур;
- низьке виробництво ефірів.

Застосування:
Дріжджі Fermivin PDM розмішати в 100 мл (на 1 упаковку дріжджів) кип'яченої і охолодженої до 30°С води. Можна додати 1 ст. ложку цукру для кращого ефекту. Залишити на 20-30 хвилин, до моменту розмноження дріжджів, коли з'явиться шума. Тільки після цього вилити заведені дріжджі в ємність з вином. Дріжджі вимагають додавання поживних речовин.

УВАГА:

Підготовку дріжджів необхідно виконувати в стерильних умовах. Особливу увагу слід звернути на чистоту посуду, в якому будуть розмножуватися дріжджі. Зберігати дріжджі потрібно в холодному сухому місці.

Написати відгук

Будьласка авторизуйтесь або зареєструйтеся для перегляду