Натуральний рідкий сичужний фермент 50 мл

  • Виробник: Browin (Польща)
  • Модель: 411207
  • В наявності 11 од.
  • Вже куплено разів: 249

145 грн

Натуральний рідкий сичужний фермент 50 мл для виробництва сиру.

Продукт природного походження - сичуг телячий.

Згортання молока (коагуляція) полягає в переході його з рідкого стану до двох фракцій, тобто сиру та сироватки, за рахунок випадання казеїну.

Переваги рідкого сичужного фермента:

  • Висока ефективність - упаковки вистачає на 105 - 260л молока, залежно від виду виробленого сиру.
  • Універсальність - придатна для приготування різних видів свіжих і дозрілих сичужних сирів з коров’ячого, козячого та овечого молока.
  • Легке дозування - рідка форма полегшує дозування, не зважуючи.

Увага! Оптимальний рН молока для правильної роботи сичужного ферменту знаходиться в межах 6-7. Тримайте продукт щільно закритим при температурі 4-8°C.

Вказівки щодо використання:

1. Розрахувати та виміряти дозу сичугу пропорційно кількості використаного молока. Перш ніж додавати сичуг у молоко при температурі 35-38°C, розведіть його в 50 мл води. (Рекомендована доза: 8-20 крапель (приблизно 0,4 мл - 0,95 мл) на 2 л молока.

2. Відповідно до використовуваного рецепта, в потрібний момент додайте сичуг до молока, підігрітого до температури 35-38°C.

3. Акуратно все перемішайте і залиште накритим, щоб утворилася сирна маса приблизно на 15-40 хвилин. Рекомендується додавати хлорид кальцію (CaCl2) у кількості приблизно 1г/10л молока, залежно від виду сиру, що готується. Хлорид кальцію збагачує молоко, збільшує урожайність сиру та полегшує роботу сичужного ферменту.

Склад: натуральний сичуг теляти, консерванти: хлорид натрію, бензоат натрію.


Написати відгук

Будьласка авторизуйтесь або зареєструйтеся для перегляду